Πόμολα

Το hands-free πόμολο, τύπου Materialise, προσφέρει μια δεύτερη, ασφαλή επιλογή στον χειρισμό της πόρτας, καθώς τα πόμολα ανήκουν στην κατηγορία των πιο μολυσμένων από μικρόβια αντικειμένων. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προτρέπει τη χρήση του καρπού/χεριού, αντί για την παλάμη, και προσαρτάται εύκολα, με τη χρήση δύο μηχανικών βιδών (Μ4×12 και M4x16, με 4 παξιμάδια για Μ4 βίδα) χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε αλλαγή ή ζημιά στο υφιστάμενο πόμολο. Το αποτέλεσμα της τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι πολύ σταθερό και ταιριάζει σε πόμολα διαμέτρου από 16mm έως 22mm, τόσο ευθύγραμμα όσο και καμπυλόμορφα. Μπορεί κανείς να επέμβει στο σχέδιο και να αυξομειώσει τη διατομή του εξαρτήματος, ανάλογα με την περίπτωση. Είναι σημαντικό να τονιστεί βέβαια ότι παραμένει άκρως σημαντική η τακτική απολύμανσή του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο οδηγίες βήμα-βήμα σχετικά με την τρισδιάστατη εκτύπωση hands free πόμολου πόρτας.

Για να δείτε αυτό το video θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.

Χρόνος Υλοποίησης2 ώρες (εξαρτάται από το μοντέλο του 3d εκτυπωτή)
Υλικά21gr / 7,04m PLA (εξαρτάται από το μοντέλο του 3d εκτυπωτή)
Συνοδευτικά Αρχεία
Οδηγίες Εκτύπωσης
Σχετικοί Σύνδεσμοι

Δείτε επίσης

COVID-19 MASK

Η ασπίδα προστασίας προσώπου, τύπου Prusa, έχει ενδεικτικά γίνει αποδεκτή από το Υπουργείο Υγείας για χρήση από το προσωπικό στα νοσοκομεία και τις δομές υγείας της χώρας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί.
© Copyright 2021 - Υλοποίηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης